Rixos устроил в Киеве громкую вечеринку для своих постоянных клиентов

3659
Rixos устроил в Киеве громкую вечеринку для своих постоянных клиентов

Rixos Exclusive Dance Show – яскрава вечірка, яку організувала мережа готелів Rixos у клубі “С H I” 29 березня на знак подяки своїм постійним гостям. Ця вечірка, як незабутня, яскрава емоція, не раз буде нагадувати їх шанувальникам про якісний відпочинок у готелях мережі. Лояльне та поважне відношення до готелів мережі та сервісу, напередодні відкриття нового сезону, обов’язково мають бути відзначені - так зазначили організатори Rixos Exclusive Dance Show. Нікола Фасано, найяскравіший представник італійської клубної сцени, допомагав створити святкову клубну атмосферу.

Також зануритись у фантастичну атмосферу східної роскоші та гостинності на вечірці запропонував вишуканий готель The Land of Legends Theme Park, який входить до Групи готелів Rixos і є першим готелем у Туреччині, що поєднує всі аспекти сучасного преміального відпочинку для дорослих та дітей: високий рівень обслуговування і чудовий тематичний парк розваг і відпочинку. Окрім комфортних номерів, оформлених в стилі казкових сюжетів, готель подарує вамгострі відчуття в унікальному 5D-кинотеатре, на атракціоні "Дика річка" і пригод на більше, ніж 55 видів водних гірках.

Для довідки.

Готельна мережа Rixos Hotels була заснована в 2000 паном Феттахом Таминдже у столиці туризму Туреччини - Анталії. Концепція компанії "All inclusive - All Exclusive"представлена сьогодні в готелях Rixos по всьому світу і є іміджем бренду. Місія компанії - це надання високої гостинності, що перевершує очікування гостей. Заявлена у березні 2017 року нова венчурна співпраця Турецької Групи мережі готелів Rixos і Групи Accor Hotels - світовоголідера у сфері подорожей з мережею 4 тисячі готелів, курортів і резиденцій в 95 країнах світу - дозволить обом мережам стати світовим лідером на ринку люксових готелів. Угода припускає, що Accor Hotels інтегрує у своюмережу з 15 курортних готелів Rixos в Туреччині, ОАЕ і Єгипті.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама