Політика

перспективы

Генпрокуратура готовит новые повестки для депутатов Рады

2 25679
Генпрокуратура готовит новые повестки для депутатов Рады

Генеральная прокуратура готовит новые повестки для депутатов Верховной Рады, заявил прокурор Генеральной прокуратуры Владислав Куценко.

Об этом сообщает Капитал со ссылкой на Українські новини.

«Это инсайдерская информация, я не буду ее раскрывать. Чтобы не случилось, что народные депутаты сядут в самолеты и покинут Киев. Это в интересах следствия», — сказал он в эфире «Радио Вести».

Куценко уточнил, что эти повестки будут касаться не только депутатов от «Оппозиционного блока».

Напомним, ранее Генпрокуратура допросила депутата Верховной Рады от фракции «Оппозиционный блок» Наталью Королевскую.

Завантаження...
Комментарии (2)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Тетяна Яницька 09 ноября 2015, 22:21

Цікаво, це що за чергова мастурбаційна акція від нашої збоченої генпрокуратури …!!!??? Нова бурхлива імітація рушійної енергії слідства при повній відсутності бодай якого б то не було прогресу у суді …!?? Народу України такі статево-політичні задоволення явно не до снаги …!!!! Але, з незрозумілих обставин, цей, без перебільшення, найтолерантніший та багатостраждальний нарід, наче той загнаний кінь десятиліттями вимушений ходити по замкненому колу непотрібних гарантів, корумпованих генпроків, продажних мусорів, суддів-посівальників та просто бидло-депутатів від того ж таки народу …!!!!!

0
Kost Sokur 09 ноября 2015, 22:16

Ще з радянських часів комуняки завели такі прядки, що в будь-який час будь-кого можна було посадити. З тих пір бандоохоронна система в Україні довела такий постулат до досконалості, яка переходить вже в абсурд. Бійця АТО ловлять в прифронтовому місті з гранатою в кишені і дають йому 6 років, а попа МП ловлять на антиукраїнській пропаганді, виявляють у нього солідний арсенал і дають 3 роки умовно. Всі тюрми зараз заповнені українськими патріотами, бійцями АТО, добровольцями, а бандюковичі і рашистські прихвостні, проти яких власне і постав народ на Майдані, ходять на свободі та вже і виповзають на телебачення - "еліта" втратила "відчуття дупи", бо народ після розстрілу Небесної Сотні вже не такий толерантний, але озброєний.

0
реклама
реклама