Політика

позиция

Захарченко исключил присоединение «ДНР» к России

2 27488
Захарченко исключил присоединение «ДНР» к России

Главарь самопровозглашенной «ДНР» Александр Захарченко исключил присоединение непризнанной «республики» к России. Об этом он заявил в ходе онлайн-конференции, передает Капитал со ссылкой на «Апостроф».

По его словам, для такого объединения нужны две согласные стороны, а Россию никто не спрашивал.

«Мне уже доводилось говорить о том, что надо ставить самим себе такие задачи, которые мы можем, преодолев даже непреодолимые на первый взгляд трудности, решить. Можем ли мы решить сегодня задачу присоединения к России, если на референдуме мы все выскажем „да“? Не уверен, честно говоря. А Россию об этом спросили? Это если вспомнить, что для воссоединения нужны две стороны», — сказал Захарченко.

Лидер боевиков также отметил, что такой шаг означал бы выход из мирного процесса по минским договоренностям и, следовательно, эскалацию конфликта.

«А политические риски для нашей республики учли? Ведь это будет конец минского процесса и, соответственно, конец перемирия», — отметил глава «ДНР».

Ранее глава боевиков подписал одписал указ «О специальных мерах защиты интересов Донецкой Народной Республики», в котором запретил въезд на оккупированную территорию Ринату Ахметову и еще 48 бизнесменам.

Так, кроме Ахметова под запрет попали также видные деятели Партии регионов и соратники скрывающегося в России бывшего президента Украины Виктора Януковича, среди которых братья Клюевы, Борис Колесников, Николай Левченко, Александр Клименко, Сергей Курченко и др.

 

Завантаження...
Комментарии (2)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Vega Vega 03 июня 2016, 15:25

Это пять. Кризис жанра в полном его проявлении, птичка поёт как прикажут, причём каждый день разное

0
Viktor Kovalenko 03 июня 2016, 13:54

Якщо ДНР не хоче, не може, та й Росія не дозволяє входити в склад Росії, і Захарченко це визнає, то це означає, що Росія хоче використовувати ДНР для утримання України "на короткому поводку". Цього допускати не можна. ДНР, апріорі, не може бути державою! Оскільки на території ДНР нема жодного представника державотворчої нації, там живуть в основному українці і русскіє по-національності. Державотворчою нацією є така, яка має; свою власну, єдину, Богом дану територію; свою культуру, єдину, оригінальну у всьому світі; свою власну, єдину, оригінальну у всьому світі, мову... Наполягаю, в ДНР не проживає жодного представника такої нації?! Жодного, там живуть, в більшості, русскіє і українці. Русскіє вже мають свою територію, культуру, язик, державу, яка називається Росією. Українці також мають свою власну, Богом дану, територію, культуру, мову, державу, яка низвається Україною. Територія ДНР, (як і ЛНР до речі), - це частина території української нації, українців, на яку колись "понаєхалі" русскіє... Якщо русскіє ДНР і ЛНР, їхні недалекоглядні собутильники - українці ДНР, як і ЛНР, не можуть змиритись з наявністю самостійної держави України, самостійної нації українців, то вони можуть... виїхати на ПМЖ в Росію, - Україна не буде терпіти на своїй території ворогів України, які займаються тероризмом, сепаратизмом, окупацією... Захарченко, ти, як собутильник русскіх окупантів, терористів, сепаратистів, російської армії... повинен, разом із всіма окупаційними, терористичними, сепаратистськими, бандитськими русскімі і їхніми собутильниками, виїхати на ПМЖ в Росію, а територію ДНР, як і ЛНР, повернути Україні! Все! Крапка! До речі це єдина можливість для тебе залишитись в живих! Потвора, будеш вийо*уватись, на користь Росії, в якості інструмента "Нєпусканія" України в ЄС, в НАТО, в інший спосіб життя, в інший рівень свободи... ї*атись не будеш ніколи! Як і Путін, як і Шойгу... Захарченко, ти скотина, - в Росію тобі не можна, державу ДНР тобі мати не можна, бо на території так званої ДНР не проживає жодної людини, яка б, навіть теоретично, мала б право мати свою державу, тоді що? Тоді ДНР це частина території України, яку контролює бандитська Росія, для ефективного впливу на Україну, щоб не пускати її в ЄС, в НАТО, в світову демократію... Убирайся потвора із України (із ДНР, ЛНР, Криму)... Хитровиє*ані шакали: Путін, Мєдвєдєв, Шойгу, Лавров... убирайтесь із Криму, із Донбасу... Шибкополітики хренові! Шибкогравці на світовій шахівниці! Убирайтесь! Не будете підкорятись, - не будете ї*атись! Убирайтесь поки не пізно, - прибульці почали вішати таємно, дистанційно, невидимо, променями х*й вже рядовим, потворним росіянам, які все захищають Путіна... Якщо вчасно не повернете Крим, Донбас, то це призведе до виродження русскої нації на всій території земної кулі! А пізніше, до розпаду всієї Росії.

0
реклама
реклама