Фінанси

банки

Укрсоцбанк и акционер Дельта Банка Лагун заключили мировое соглашение

2 15200

Входящий в группу крупнейших Укрсоцбанк заключил мировое соглашение с акционером Дельта Банка Николаем Лагуном, который выступал поручителем по кредиту общества с ограниченной ответственностью «Траверз-Буд». Об этом сообщил представитель Укрсоцбанка.

«25 сентября 2014 года между Укрсоцбанком и Николаем Лагуном было подписано мировое соглашение. Стороны пришли к мирному разрешению спора на стадии апелляционного рассмотрения дела», — сказал представитель банка.

По словам директора блока управления рисками Укрсоцбанка Павла Гашковца, после выполнения сторонами условий данного мирового соглашения у банка не будет каких-либо материальных и финансовых претензий к Николаю Лагуну и связанным с ним лицам.

Другие судебные споры между Укрсоцбанком и Николаем Лагуном, а также связанными с ним лицами отсутствуют.

Спор между сторонами возник в 2013 году в рамках кредитного договора, на основании которого был предоставлен кредит на сумму 16,785 млн долларов в пользу ООО «Траверз-Буд», имущественным поручителем которой выступал Лагун.

Укрсоцбанк контролируется группой UniCredit. Январь-июнь 2014 банк закончил с чистой прибылью 13,098 млн гривен, за 2013 год получил прибыль 10,988 млн гривен.

Завантаження...
Комментарии (2)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Константин К---
Константин К--- 27 октября 2014, 13:31

Уже третий месяц Дельта Банк не выплачивает закончившийся депозит и видимо и не собирается.

СВИФТ перевод уже больше месяца застрял непонятно где и так и не дошел до получателя.

Заявку на отмену перевода подал на прошлой недели - деньги на счет так и не вернулись. Зарегистрировано как приложение к заявлению 2415636.

Обанкротившийся Дельта Банк - ВОР И МОШЕННИК !!! Верни банкрот мне мои деньги!!!

1
Для Коментарів 17 октября 2014, 14:02

Укрсоцбанк, через дуже грамотних юристів коштовних та поважних юридичних фірм, намагався вирішувати в судах спори високої складності щодо повернення боргів на десятки мільйонів гривень від впливових фірм-боржників. Вражає, що такі юристи, як і Укрсоцбанк, хизуються своїми впливовими зв’язками у владі, вирішуючи не вирішуване, і, вписуючи не вписуване, за межами здорового глузду. Впливові юридичні фірми інколи обслуговують і боржника, і кредитора за принципом «хто більше заплатить», а отже все таємне стає явним. В таких справах рідко вирішувалося питання про халатність посадових осіб Укрсоцбанку, які роздавали кредити під ризиковані проекти, напевно, маючи з цього персональний зиск. Головне для таких «розтратників» коштів Урсоцбанку вчасно звільнити ряди «укрсоцовців» і осісти, наприклад, за кордоном. За кордоном осів колишній голова Укрсоцбанку Б.Тимонькін. Доведені до зубожіння громадяни не мають змоги найняти таких грамотних юристів і йдуть на поклін до Укрсоцбанку, який намагається за рахунок громадян компенсувати свої розтрати. Укрсоцбанк (ТМ UniCredit Bank) створює всі умови для того, щоб його клієнти втратили свої заощадження та майно.Цей банк практикував або практикує сплату комісій за дострокове погашення кредитів; одностороннє підвищення процентів за вже виданими кредитами; не рівні умови виплати кредитів; спонукання боржників до видачі довіреностей різного змісту представникам від Укрсоцбанку; утримання в банку правовстановлювальних документів на належну боржникам власність; мниму безпорадність щодо повернення значних сум безнадійних кредитів виданих бізнесовим структурам; вказівку в документах на оплату кредиту курсу валют більш низького, ніж реально сплаченого боржниками; спонукання громадян до виплат кредитів за поточним високим курсом іноземних валют до гривні тощо. Іноземні власники Укрсоцбанку напевно шоковані тим, яке «щастя» вони купили, але діють за інерцією традицій Укрсоцбанку пострадянського зразка.
В спорах Укрсоцбанку з «важковаговиками» бізнесу суд, напевно, приймає рішення в умовах тиску або іншого впливу. Такі судові рішення, до цього часу, є предметом спору між вченими-правниками і кваліфікованими суддями, а деякі спори тривають до цього часу, коли всі розумні строки їх вирішення вичерпані. Як я розумію, здобувши повагу і симпатії суддів, Укрсоцбанк вже через своїх штатних юристів розпочав боротьбу з зубожілими боржниками-громадянами. Результатом такої боротьби стали написані ніби «під копірку» рішення судів, де стверджувалося, що громадяни з боргом в іноземній валюті, перебуваючи у здоровому глузді, погодилися на підвищення Укрсоцбанком проценту в односторонньому порядку. Існують суперечливі рішення судів щодо позбавлення громадян їх власності.
Таким чином, уклавши мирову угоду з симпатичним і грамотним молодим чоловіком «важковаговиком» бізнесу М.Лагуном, Укрсоцбанк ще раз довів свою безпорадність щодо стягнення кредитів крупного бізнесу. Бачте, як завжди, «важковаговики» посварилися та помирилися. Це як на африканській рівнині - хижі кішки різних мастей уникають кривавих бійок між собою, але регулярно полюють на травоїдів. Знаю одну людину-заручника Укрсоцбанку, то йому банк допоміг, розбивши його борг на частки по 5000 грн. - це 60% його місячної зарплати. Людина так і не зрозуміла: Чи буде гаситися його борг, чи він буде вічним заручником Укрсоцбанку. Скільки ж треба виплачувати 16 млн. дол. по 5000 грн. в місяць за мировою угодою? Ого! Життя не вистачить.
Тримайтесь всі ті, хто у більшості буде стояти у чергах на виборчі дільниці – Ваш голос буде враховано, але проблему кредитного рабства, напевно, ніколи не буде вирішено в інтересах більшості.

0
реклама
реклама