Ллойд Остін: Жодна війна не обходиться без втрат, їх несуть обидві сторони

30756

Жодна війна не обходиться без втрат, їх несуть обидві сторони, і союзники України були готові до того, що частину переданої Україні військової техніки буде пошкоджено або знищено. Про це сказав голова Пентагону Ллойд Остін на брифінгу за підсумками наради у форматі Рамштайн.

Відповідаючи на запитання журналіста про його ставлення до втрат, яких зазнають Сили оборони України під час наступу, Остін сказав, що "це війна, і ми знали, що будуть втрати з обох боків".

Він наголосив, що щодо втрат західної військової техніки "Україні має бути забезпечена можливість відремонтувати пошкоджене обладнання та знову відправити його у бій".

Він також зазначив, що росіяни, повідомляючи про втрати України, постійно показують з різних ракурсів "одні й ті самі кілька машин", намагаючись створити враження значних втрат ЗСУ, але насправді кількість втрат бронетехніки військовими України залишається в рамках прогнозів та відносно невеликою.

Глава Пентагону також сказав, що підтримка України постачанням західної військової техніки продовжуватиметься для того, щоб забезпечити ЗСУ можливостями для продовження наступальних операцій.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама