Дев'ять відгуків на одну вакансію: У МО прокоментували набір до війська через сайти працевлаштування

1080

У міністерстві оборони заявили, що 389 підрозділів Сил безпеки та оборони України розмістили оголошення про 1847 вакансій на профільних сайтах з працевлаштування.

Наприкінці 2023 року Міноборони уклало угоди з чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики та розпочали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями. Це Lobby X, Work.ua, robota.ua та OLX Україна.

"Проєкт отримав позитивну реакцію у суспільстві та набирає обертів – люди активно відгукуються на вакансії. Маємо зараз загалом понад 17 500 відгуків. Це в середньому дев'ять відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня", – прокоментувала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

За її словами, також зростає кількість вакансій від військових частин.

"Прогнозую, що в наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку – йдеться про тисячі залучених людей", — додала заступниця міністра.

Наразі готується до запуску Агентство рекрутингу міністерства оборони України.

У міністерстві нагадують, що рекрутинг – це паралельний процес із мобілізацією, що базується на підписанні контракту до кінця особливого періоду. При цьому людина йде у визначену частину та на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід. Крім того, контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама