Переваги та сфери використання алюмінієвих профільних труб

721335
Переваги та сфери використання алюмінієвих профільних труб

Профільні труби мають практично неосяжну сферу використання. Їх застосовують під час будівництва приватних домівок та багатоповерхівок жилого, господарчого і комерційного типу. Без них не обійтися при зведенні систем огорожі та об’єктів малої архітектурної форми. Значну конструкційну та декоративну роль вони відіграють при створенні дизайну інтер’єрів у стилі Лофт, Хай-тек, Open Space.

Профильная труба може бути виготовлена із різної сировини. У цій якості виступають вуглецева, оцинкована, нержавіюча сталь або алюміній. Остаточний вибір металопрокату залежить від цілі та умов використання.

Чималий попит існує на алюмінієві профільні труби. Вони затребувані у промислових, будівельних та соціально-побутових галузях. З метою підвищення механічної міцності продукції під час виробництва даного типу прокату використовують різні сплави. До алюмінію додають певну частку магнію, міді, марганцю. Ці домішки поліпшують його пластичність та жорсткість. Найпопулярнішим є дюраль алюмінієвий сплав. За способами виробництва металопрокат буває пресованим, холоднокатаним або зварним.

Труби з алюмінію мають різний діаметр - від 6 мм до 300 мм. Їхня довжина може коливатися від 1 м до 12,5 м. Згідно ГОСТу товщина стінок станове 0,5 - 40 мм. В залежності від перетину визначається сфера використання труб. Найчастіше їх застосовують у таких галузях, як:

  • водопостачання;

  • створення систем вентиляції та кондиціювання;

  • газопостачання;

  • виготовлення меблів;

  • літакобудування.

Переваги алюмінієвих профільних труб

  • Важать вони набагато менше ніж аналоговий прокат, виготовлений зі сталі. Завдяки цьому не створюють зайвого навантаження.

  • Мають високу ступень електро- та теплопровідності.

  • Інертні до багатьох хімічних речовин.

  • Стійкість до корозії та іржавіння забезпечує їм тривалий термін використання і невибагливість до умов зберігання.

  • Температурні коливання не впливають на фізико-технічні властивості алюмінієвого прокату.

  • Рівномірно розподіляють навантаження, зберігаючи загальну міцність і стійкість конструкції.

  • Профільні труби із алюмінію добре піддаються обробці, легко згинаються, швидко встановлюються та фіксуються згідно будівельним потребам.

Важливою перевагою цих труб є технологічність. Завдяки м’якості матеріла вони гнуться майже під будь-яким кутом, не втрачаючи при цьому своїх технічних властивостей. Алюміній добре піддається багатьом методам обробки металу під тиском. При виконанні робіт з монтажу профільних труб використовують різні способи з’єднання конструкції (роз’ємні й нероз’ємні). У деяких випадках їх навмисно комбінують. Вибір способу залежить від міста використання та характеру подальшого навантаження встановлюваної конструкції.

До переліку переваг алюмінієвих профільних труб слід долучити їх привабливий зовнішній вигляд. Срібло-білий відтінок поверхні надає їм універсальність у способах використання.

Різноманіття виробів із металопрокату пропонує КС-Сталь. Завдяки систематизованому каталогу можна швидко знайти необхідну продукцію, спираючись на типорозмір та ціновий діапазон. Якщо виникли запитання стосовно вибору, якості, наявності та обсягу доступного товару, зверніться до онлайн-консультантів.

Незважаючи на важкі обставини сьогодення, металобаза продовжує працювати. Робиться все можливе задля втамування попиту. Заявки приймаються від приватних осіб та підприємств. Оптовим покупцям надаються скидки.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама