Столтенберг назвав прорахування путіна при нападі на Україну

144620

путін, вирішивши напасти на Україну, прорахувався. Він недооцінив силу та хоробрість українців, а також рішучість НАТО в допомозі Україні. Про це в ефірі телемарафону повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає УНН.

«путін зробив дві стратегічні помилки, коли вирішив вторгнутися до України. Перша і найважливіша – він абсолютно недооцінив силу, хоробрість і завзятість українського народу, українського політичного керівництва і українських Збройних Сил. Інший стратегічний прорахунок – він так само недооцінив НАТО та наших партнерів, нашу рішучість та готовність допомагати Україні. Бо якщо президент путін переможе, це буде трагедія для України і дуже небезпечно для нас. Бо урок, який винесе він – що за допомогою грубої військової сили можна досягти своїх цілей і це зробить набагато більш вразливим НАТО та його окремих членів», – повідомив Столтенберг.

Раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг розповів, що лягав спати напередодні 24 лютого 2022 року, чудово знаючи про бійню, яка вибухне за кілька годин.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама