Пашинян: Вірменія не братиме участі у саміті СНД 13 жовтня

928

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян не візьме участь у саміті Співдружності незалежних держав (СНД), що відбудеться 13 жовтня в столиці Киргизстану Бішкеку.

Про це Пашинян заявив у телефонній розмові з киргизьким президентом Садиром Жапаровим, повідомляє "Європейська правда".

Зазначається, що лідери Вірменії та Киргизстану обговорили "актуальні питання двостороннього порядку денного", включно з майбутнім засіданням ради голів держав-учасниць СНД.

"Під час бесіди прем'єр-міністр Вірменії з жалем повідомив, що з огляду на низку обставин не зможе взяти участь у засіданні ради голів держав СНД", – йдеться в повідомленні.

Раніше також стало відомо, що на засіданні міністрів закордонних справ країн СНД Вірменію представить заступник голови МЗС.

Як відомо, росія є фактичним лідером Співдружності незалежних держав, яку розглядає як спосіб подальшого впливу на колишні радянські республіки після розпаду СРСР.

Після блискавичної операції Азербайджану з повернення Нагірного Карабаху під свій контроль у Вірменії покладають на рф відповідальність не лише за те, що розміщені у Карабаху "миротворці" були абсолютно пасивними, але й за відверте підігравання діям Баку.

мзс росії публічно критикувало останні заяви прем’єра Вірменії Нікола Пашиняна за "розворот від рф".

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама