Буданов: путін дуже хворий на рак

74790

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов, який раніше вже заявляв, що російському президенту владіміру путіну залишилося жити недовго, повідомив у інтерв'ю Yahoo News, що очільник кремля хворий на рак.

За словами Буданова, ще два роки тому заявляв про проблеми зі здоров'ям у путіна. За його словами, російський диктатор хворий на рак.

"Ще 2021 року була заява, здається, моя, що путін дуже хворий на рак. З того часу минуло два роки, і тепер усі починають говорити, що з ним щось не так. Час покаже, хто мав рацію", - зазначив очільник ГУР.

Нагадаємо, розслідувач групи Bellingcat Христо Грозєв повідомив, що один з російських олігархів, наближених до путіна, підтвердив, що президент рф хворий - у нього серйозні онкологічні захворювання.

Чутки про хворобу путіна прокоментував директор ЦРУ Вільям Бернс. За його словами, той занадто здоровий. У травні 2022 року тижневик Newsweek із посиланням на доповідь американської розвідки повідомив, що президент рф пройшов курс лікування від прогресуючої форми раку.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама