Політика

протест

Акция оппозиции на Майдане

7 39042

На Майдане Независимости в Киеве в четверг, 21 ноября 2013 г., прошел митинг. Собралось более тысячи протестующих против остановки подготовки подписания СА Кабмином 21 ноября.

Митингующие принесли украинские национальные флаги и Европейскую символику, также прибыли лидеры оппозиции Виталий Кличко (УДАР), Арсений Яценюк (Батькивщина), Олег Тягнибок (Свобода) и депутаты Верховной рады от оппозиции.

Как ранее писал «Капитал», вчера Кабинет министров принял распоряжение о приостановке евроинтеграционных процессов и активизации сотрудничества с Россией и Таможенным союзом. Тем не менее, договор с ЕС еще может быть подписан. Для этого Рада должна принять два оставшихся евроинтеграционных закона, а Европа — гарантировать Украине финансовую поддержку.

Источники фото: Украинское фото, PHL, Reuters.

Завантаження...
Комментарии (7)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Ivan Gonta 01 декабря 2013, 23:37

Нехай так буде!

0
Ivan Gonta 01 декабря 2013, 23:34

Бо прийде час. Коли прийде білокоса, між двома переможцями, один з них переможеним буде і наче не живим, прийде бо продасть вас катам. Знамено її - плащаниця біла, козака накритого після бою стрілою враженого. Та знамено то не для бою, для страти. Потече з нього кров рікою з бідами та нещастями, морити буде. Доти, поки не зрозуміють. Бо кінець їм іде вже скоро.
Як тільки побачите - знайте знамено то початок і кінець. Не мешкайте, збирайтесь у Софії старої, під дубом весною. Та віддайте тому, хто прийде і скаже, що це він, булаву мою, бо не розберете самі між собою. Багато не знаєте. Йому дано Ним Ярило. Віче. І Він його прийме поседь вас і буде мудрим. І буде правити за мене. І навіть краще. Бо крові не допустить, так викохує вас.

0
Ivan Gonta 01 декабря 2013, 23:33

Мій грішний народе! Ще не прийшов час, бо нема розуміння хто ми...Нащадки рабів чи правнуки Гетьманичів...
Випадково знайдено скарб Павла Полуботька(вісім діжок з Польськими Злотими і діжка з каменнями)який на теперішній час можливо оцінити в сотні мільярдів доларів.Ось вам і спадок.Але, нажаль, вже п*ятий рік поспіль розпорядитися спадком немає ніякої можливості...
Козацькі осередки по всій Україні повністю деградовані.Структура невпорядкована.Влада (будь-яка)Козацтво не сприймає, як осередок суспільства.Наче ми не з роду Козацького, а з роду жебрацького...
Але зостався заповіт, який дивним чином справджується...

0
Viktor Pilipenko 22 ноября 2013, 17:22

Мені боляче про це говорити, але народ України зламали гнітом Росії, а з 1991 року додався і страшний гніт та знедолення від нових українців. З 1991 року в Україні до влади прийшов відвертий кримінал, який обібрав та занапастив нарід. Цей кримінал люто панує і сьогодні. Країна повністю пограбована, коштів у скарбниці немає. Найменший тиск РФ відразу це показав. Те як пригнічений та зламаний нарід України можливо побачити у порівнянні з Молдовою. Там перспектива євроінтеграції відразу вивела на підтримку на площу 100 тисяч люду. Нас учора влада вкотре зневажила, закрила можливість євроінтеграції, скільки вийшло людей на протест? Біля тисячі. Нарід збайдужів, нарід втратив прагнення до волі, до справедливості. В цьому ведичезна провина і так званої опозиції, яка ні чим не краща за владу. Ті ж самі грабіжники-пристосуванці. В цьому наша трагедія.

2
Konstantin Kots 22 ноября 2013, 16:45

Люди поедут в Киев только когда это будет революция в стиле 1917 года, никто власть-деньги добровольно не отдавал и отдавать не будет… И на такое же фуфло революцию, как было за Ющенка уже никто не поведется… нужна смена илит и полное лишение их финансового состояния и поддержки этой корумпированой системы. Флагом не махать надо а втыкать конкретно в жопу, или его воткнут лично тебе, как это делают сейчас каждый день, и с улыбкой говорят тихо тихо браток, так и должно быть….

16
Meir Landau 22 ноября 2013, 16:42

Ще не вмерла Україна,
Але вмерти мусить!
Що москаль не добив,
То герман додушить!

-12
Андрій Вьюга 22 ноября 2013, 16:39

Зараз є унікальна можливість змінити все, і тільки зараз.А давайте ризикнемо. Ми уже далеко не одні. Проти планів цієї «світової братви» піднімаються люди, які своєю працею створюють та міняють цей світ, але плоди їх праці до них не попадають, або попадають в тій пропорції, що робить їх жебраками. Піднімайтеся. Ті хто стомився лягати спати по одним законам, а вставати по іншим. Всі хто лягає спати з думкою, що буде завтра: чи буде тепло та світло в домівках, чи не звільнять завтра, чи дадуть якусь зарплатню чи може знову гречка а той взагалі нічого. А чи не викинуть вас завтра з власної домівки тільки за те, що якомусь грошовитому дебілу знадобилась ця земелька. Що дати діткам в школу і чи взагалі він звідти повернеться. Чи хватить вам взагалі всього життя щоби хоча би прочитати, те що вони плодять в своїй Верховній Кухні. Вдумайтесь; тільки на цій сесії їх кухня повинна видати на гора аж 829 нормативних актів, і я впевнений, всі проти нас з вами. З того що вони видали за 20 років, 90 відсотків проти нас з вами. Відзивайтеся. А раптом з цього щось получиться? Все рівно те життя, яке ми маємо, приведе нас до знищення.

35
реклама
реклама