Економіка

официально

По 8 тысяч помощи от государства получили полмиллиона человек

2 27993
По 8 тысяч помощи от государства получили полмиллиона человек

До полумиллиона человек по состоянию на 7 января получили от государства одноразовую материальную помощь на период карантина в размере 8 тысяч гривен (всего перечислено 3,64 млрд грн), выплаты завершатся в ближайшие дни.

Об этом сообщает Офис президента.

«Прежде всего мы сохранили немало рабочих мест благодаря нашим экономическим инициативам. Мы работаем для людей. Украинцы видят, что государство заботится в трудную минуту, так легче пережить любые ограничения.

Во-вторых, важно, что наработано цифровые инструменты, когда не надо стоять в очередях, нет скоплений, когда уничтожено бюрократическую волокиту, а люди в несколько кликов могут получить выплаты. Это также уменьшает коррупционные риски, ведь нет общения чиновника и человека. Это яркий пример того, какой будет цифровая Украина», — заявил президент Владимир Зеленский.

По словам премьера Дениса Шмыгаля, наработанные инструменты доказали свою эффективность.

«Благодаря инструментам по финансированию частичной безработицы удалось сохранить более 500 тысяч рабочих мест. Только последняя программа — компенсация до восьми тысяч гривен на каждого работника, чье рабочее время сокращено, охватила почти 160 тысяч работников», — сказал глава правительства.

Шмыгаль заверил, что в 2021 году будет продолжаться и расширится программа доступного кредитования под 5%, 7% или 9%.

«По состоянию на сейчас уже более семи с половиной тысяч различных бизнесов по всей стране получили более 17 млрд гривен. Введен механизм государственных портфельных гарантий для малых и средних предпринимателей, когда государство обеспечивает до 80% кредита.

Также продолжают действовать налоговые каникулы для ФЛП первой группы. До июня они освобождаются от уплаты единого социального взноса», — добавил он.

Завантаження...
Комментарии (2)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Vladimir Bezpalko
Vladimir Bezpalko 08 января 2021, 12:20

UA . ЗАРАДИ ЖИТТЯ ДІТЕЙ І ВНУКІВ НА ЗЕМЛІ РУСИЧІ ПРИРЕЧЕНІ З ЗЕМЛІ І ВЛАДИ КИЇВСЬКОЇ РУСІ ЯК І НАЦИСТІВ ГІТЛЕРА ВИГНАТИ НАЦИСТІВ ЄВРЕЇВ ТРАМПА ЗЕЛЕНСЬКОГО І РОСІЯН ПУТІНА ЧУДО НЕ ІСНУЄ ПРОДАТИ ЗА МЕТР КОВБАСИ РІДНУ МАТІР СВЯТУ КИЇВСЬКУ РУСЬ І СУДЬБУ ДІТЕЙ І ВНУКІВ ЗА ГРОШІ НАРОДУ КИЇВСЬКОЇ РУСІ . Н Е . В И Й Д Е . ГЕТЬ НАЦИСТІВ З КИЇВСЬКОЇ РУСІ РАЗОМ ЗІ ЗРАДНИКАМИ РАБАМИ ХОЛУЯМИ.........БОГ РУСЬ ЛЮДСТВО ДІТИ ВНУКИ.........

1
Иван Свирский 07 января 2021, 18:30

Сумська обл. с. Кузьки Людмила Конотопський р-н [email protected]

Це знушальна обіцянка за 8 тис. від президента чи якась насмішка над нами нужденними

Чому ви оголошуєте Закон де одне, а на місцях воно все по іншому? Ми вибирали нову владу з надією, ось вам і "держава в смартфоні"
Я двічі зверталася вже за пенсією мене ганяють по всіх місцях де я працювала, (як би надумано) щоб підтвердити стаж
Зверталась за призначенням пенсії в 59.6 р. був мій вік - відмовили бо треба всі підтвердження стажу....
В серпні вже в 2020 мій вік 60 р. є стаж більше 27 років
- що не зрозуміло в Законі цим горе працівникам в пенсійному відділі м.Конотоп - відмовили мені в серпні, кажуть ідіть підтверджуйте бо в нас вказівка... яка?... а звертайтеся за соц. допомогою .
Я *** що працівники маючи вказівки ваші, і відтягують час щоб не платити людям та не включити мене до нарахування пенсії і перевести в категорію на 63 чи даже 65 років - це видно і зрозуміло по їх заявах що "никто вам не поможет"
Ну мені треба жити якось -звертаюся за соц. допомогою і.... дали один раз аж 1000 гр., а потім штраф... бо не відповіла по телефону їм... так а що помінялось чи ждуть щоб вірус мене добив? Та і для чого ж мені та допомога, коли в мене вже
60 років і 5 місяці мій вік і стаж більше 27 р. це ж право на пенсію?

Я признана не працездатною, ногу тягаю, не піднімаю порвано сухожилля і гіпертонік вже 1 стадії, є комісія і мед підтвердження -кажуть найдем легку роботу., нікому ніякого діла, одні отписки. Як жити мені вчора завтра - що за відношення до людей. *** що це планове знищення людей, і знушальна обіцянка за 8 тис. від президента це якась насмішка над нами нужденними
Після чергової відмови про пенсію я відлежала в лікарні 2 тижні

Вже я зверталась до вас, двічі і впевнена що керівництво в Державі не знає про ці всі фокуси - сьогодні буду звертатись до всіх в Верховну Раду до нашого депутата, до Президента до Кабінету міністрів в усі можливі інстанцій і бачу що і в Суди Європи бо наші вони банально як вони заявили, не визнають
Це ж треба мати сатанинський намір,
чаїть в собі невиліковний сказ,
щоб тяжко так знущатися над нами,
та ще й у всьому звинувачувати нас!
[email protected]

Кому ж вірити?

1
реклама
реклама