Політика

официально

Зеленский внес свой законопроект о люстрации чиновников времен Порошенко

3 14081
Зеленский внес свой законопроект о люстрации чиновников времен Порошенко

Запрет занимать важные государственные должности в течение 10 лет должен распространяться на глав Нацбанка, Антимонопольного комитета, Фонда госимущества, Госкомтелерадио и их замов, занимавших эти посты с 23 февраля 2014 года по 19 мая 2019 года.

Соответствующий проект правок в закон «Об очищении власти» внес в парламент президент Украины Владимир Зеленский.

Согласно ему, под новую люстрацию должны также попасть главы и члены Нацкомиссии, осуществляющей регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), а также нацкомиссий, осуществляющих госрегулирование в сферах связи и информатизации (НКРСИ), рынков ценных бумаг (НКЦБФР) и финансовых услуг (Нацкомфинуслуг).

В соответствии с законопроектом, исключение будет делаться для лиц, ушедших с этих должностей по собственному желанию.

Завантаження...
Комментарии (3)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
Vega Vega 12 июля 2019, 15:12

Чистая хуцпа, кто его сейчас примет ? Для лохов расчитано и где люстрация армянского вора Авакова ? Ой.

0
наука суспільству 12 июля 2019, 15:07

У Конституції України нема НОРМ ДОБОРОБУТУ, порущення яких є підставою про відповідальність за незаконне збагачення.

0
наука суспільству 12 июля 2019, 15:01

Читати і чути приємно, але ж…..
Справа в тому, що реальна соціально-економічна система не залежить від її членів, оскільки самі члени і утворюють цю систему; не залежить від філософії власності, а цілком залежить від природного і соціального ресурсу, який виготовляє-споживає ВВП для власного захисту від ХОЛОДУ, ГОЛОДУ, ХВОРОБ, БОЖЕВІЛЛЯ, і для підвищення якості і тривалості життя.
А от успішність системи цілком визначається внутрішніми соціально-економічними законами виготовлення-споживання ВВП, які є плодом IQ-суспільства (не олігархів) і повинні бути зафіксовані у Конституції країни. Тоді ні які олігархи не будуть змозі впливати антинародними цінностями на суспільство.
Коли Україна це зробить, то стане світовим лідером з соціально-економічного IQ у розбудові соціально-економічної системи з «людським обличчям» і буде найуспішнішою країною світу і буде ділитися з іншими країнами власним задоволенням від життя.
А так, "чистка міністерських крісел та черевиків старим і новим чиновнікам, зміна міністерських костюмів з одних університетів" - надії на "здоров'я" країни не вселяє.
Не чиновники *** успішною країну (вони виконують закони), а суспільство своїм IQ, яке усвідомлює, фіксує в Конституції і виконує об’єктивні соціально-економічні закони виробництва-споживання ВВП для стабільного простого і розширеного власного відтворення якості і тривалості життя.

0
реклама
реклама