Папуашвілі: У Грузії не вбачають ризиків для себе у відновленні польотів бортів російських авіакомпаній

36278

У Грузії не вбачають ризиків для себе у відновленні польотів бортів російських авіакомпаній. А саме рішення продиктоване виключно "політикою терпіння".

Про це заявив речник парламенту Грузії Шалва Папуашвілі, пише РБК-Україна з посиланням на "Квіріс Палітра".

“Ми не проводимо політику поступок росії. Наша політика - це не політика поступок, а стратегічна політика терпіння”, - заявив він.

За його словами, уряд Грузії керується національним інтересом, який полягає у збереженні миру та зміцнення економіки. На думку Папуашвілі, "різні потрясіння, конфлікти та війни останніх років сильно зачепили" Грузію, відкинувши країну "на десятиліття тому".

Він також вважає, що "політику поступок", в якій зараз звинувачують чинний уряд, насправді проводила колишня правляча партія Єдиного національного руху, в тому числі через продаж стратегічних об'єктів.

“Ми намагаємося уникати провокацій та різних загроз, у тому числі вихідних із росії. Ми нікому нічого не віддаємо, нізащо не торгуємось... Наша головна мета - об'єднання країни та євроінтеграція. Для досягнення цих цілей необхідні мир та економічний прогрес", - наголосив він.

Водночас він визнав, що за останніми рішеннями президента рф володимира путіна відкрити польоти до Грузії та скасувати візи "стоїть політична мотивація".

"Ми вважаємо, що чим більше країн зможе відвідати громадянин Грузії без візи, тим краще. Якщо говорити про безпеку, то одностороннє скасування росією візового режиму нічого в цьому напрямку не змінює. Хто не хоче, той до росії не поїде", - Заявив Папуашвілі.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама