Армія Ізраїлю відкладає наземну операцію в секторі Газа через стратегічні міркування

922

Армія Ізраїлю готова до наземної операції в секторі Газа, але відкладає її через "стратегічні міркування". Про це 24 жовтня заявив начальник штабу ЦАХАЛу Герці Халеві, якого цитує газета The Times of Israel.

"ЦАХАЛ і Південне командування підготували якісні наступальні плани для досягнення цілей війни. ЦАХАЛ готовий до (наземного) маневру, і ми приймемо рішення з політичним ешелоном щодо форми та часу наступного етапу", - зазначив генерал-лейтенант.

За його словами, є "тактичні і навіть стратегічні міркування", які затримують наступ, але водночас дозволяють армії краще підготуватися.

"Ми використовуємо кожну хвилину, щоб бути ще більш підготовленими. І з кожною хвилиною, що минає на тому боці, ми завдаємо противнику ще сильніших ударів. Вбиваючи терористів, руйнуючи інфраструктуру, збираючи більше розвідданих для наступного етапу", - додав Халеві.

Начальник штабу рекомендував ХАМАС з повагою ставитися до громадян Ізраїлю, яких він тримає в заручниках, і наголосив, що ЦАХАЛ бореться з бойовиками, а не з населенням Гази.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама