Зеленський відреагував на інформацію про відставку Резнікова

3678

Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію про відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони України та його можливе призначення на посаду посла у Британії.

Заява глави держави прозвучала на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Фінляндії Петтері Орпо.

Зеленський дав зрозуміти, що зараз не має наміру коментувати ситуацію навколо Резнікова.

«Якщо ви не проти, я готовий коментувати будь-які кадрові рішення в нашій державі після того, як будуть підписані мною відповідні укази», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 10 серпня ЗМІ повідомили, що президент зайнявся пошуком кандидатів на заміну Резнікову – і вже з двома людьми з уряду були розмови на цю тему.

Варто зазначити, що взимку у Міноборони вибухнув скандал – ЗМІ повідомляли, що ціни на закупівлю продовольства та надання послуг із харчування для військових у контракті Міноборони перевищили роздрібні у два-три рази. Глава Міноборони відкинув звинувачення, пославшись на низку помилок у договорах.

Водночас у НАБУ заявили, що розпочали розслідування фактів ймовірного завищення цін на закупівлю Міністерством оборони продуктів для армії ще до публікації інформації у ЗМІ.

Пізніше Резніков заявив про плани перезапустити антикорупційне управління відомства через низку гучних скандалів. Він також повідомив, що президент Зеленський особисто попросив його залишитись на своїй нинішній посаді.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама